NES-MiHealth therapie

NES-MiHealth therapie

NES-MiHealth therapie geeft meer inzicht in de gezondheid van jouw hond, het spoort verstoringen in het lijf van je hond op en helpt bij het oplossen van deze verstoringen. Ook is NES-MiHealth therapie op preventieve wijze in te zetten.

Wat is NES-MiHealth therapie?

De therapie is ontwikkeld door Peter Fraser en Harry Massey. NES-MiHealth therapie is gebaseerd op het body field, oftewel het energieveld van het lichaam, en vindt zijn oorsprong in de kwantumfysica. NES staat voor Nutri-Energetics Systems en legt de energievelden in het lichaam van de hond bloot.

Energieveld

Het energieveld van je hond kan je zien als een routekaart dat informatie door hun hele lijf stuurt, zodat het alle activiteiten kan besturen, reguleren en coördineren. In het energieveld ligt informatie over hun fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Het energieveld regelt en organiseert de functies van het lichaam (fysiek en mentaal), chemische reacties, emotionele balans, energetische systemen en het geheugen van je dier.

Doordat het energieveld altijd in beweging is, reageert het op alles waar het fysiek, emotioneel en mentaal mee in aanraking komt. Het energieveld reageert ook op gedachten van je hond. Fysieke, emotionele, mentale en chemische trauma’s hebben een negatief effect op hun lichaam en op hun energieveld en veroorzaken verstoringen.

NES scan

De verstoringen zijn af te lezen op een scan die wordt gemaakt met het NES Professional computersysteem. Opgespoorde verstoringen kunnen onder andere gecorrigeerd worden met de NES infoceuticals. Tijdens deze therapie geef je je hond speciale druppels die de informatieoverdracht in het betreffende lichaamsveld corrigeert. Hierna kan je hond zichzelf weer herstellen, zodat de klachten hierna verminderen of verdwijnen.

MiHealth

De NES-scan wordt uitgevoerd met MiHealth. Dit is een klein apparaat dat elektrische pulsen geeft op een bepaalde frequentie. MiHealth kan ook gebruikt worden voor de behandeling. Hierbij stuurt het apparaat een elektromagnetisch veld door het lichaam om energetische blokkades op te heffen.

NES Infoceuticals

De NES Infoceuticals helpen het lichaam op natuurlijke wijze zelf te herstellen naar zijn oorspronkelijke en optimale staat.

De NES scan beveelt de Infoceutical aan die het meest essentieel is om herstel te bevorderen. Zo zijn er 62 verschillende Infoceuticals, allen werkzaam op een specifiek gebied van het energieveld. De druppels heffen blokkades op, waardoor het energieveld herstelt en je dier zichzelf zowel fysiek, emotioneel als mentaal weer kan herstellen.

Naast (of in plaats van) het inzetten van de NES Infoceuticals en/of de MiHealth behandel ik je hond d.m.v. acupunctuur, Cranio Sacraal therapie, medical taping indien nodig. De keuze welk middel ingezet wordt, hangt af van de klachten en de uitslag van de scan. Ik kies altijd voor de meest optimale uitkomst voor jouw hond.

Preventieve NES-MiHealth therapie

NES-MiHealth therapie is altijd relevant en niet alleen wanneer er zichtbare gezondheidsproblemen zijn. Verstoringen zijn vaak al zichtbaar in het energieveld nog voordat je hond symptomen van ziekte of een blessure uit. Daarom kan NES-MiHealth therapie als preventie middel ingezet worden en de oorzaak aan te pakken voordat je hond hier last van heeft.

Interesse?

Vertoont je hond fysieke klachten, ondervindt je hinder tijdens het dagelijkse leven/of streef je een optimale gezondheid voor je dieren na en ben je benieuwd wat een NES-MiHealth therapie behandeling voor jou en jouw hond/honden kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor het bespreken en plannen van een behandeling.

 

Tarieven

Meer informatie over tarieven.