Recensies

Recensies

 

Amy over Bach Bloesem:

Ik wil je heel erg bedanken voor wat je met onze Faye hebt gedaan. De Bach Bloesem druppels werken echt goed. Het gaat nu steeds beter op school, zij is nu rustiger op school qua gedrag. Zo lang heeft dat nog nooit eerder geduurd. Maar ook thuis is zij veel kalmer, net of ze opeens wat sprongen heeft gemaakt in haar ontwikkeling. Weet niet precies hoe ik dat anders moet omschrijven. Faye is stabieler in haar emoties, zij kan nu ook beter met teleurstellingen omgaan. Ook thuis merken wij veel verschil er is veel minder spanning en zij kan nu ook veel beter slapen nu ze meer ontspannen is. Dus wij zijn echt heel blij dat we van Ilse hoorde en zij heeft ons echt goed geholpen en adviezen gegeven. Nogmaals hartelijk bedankt! Liefs Amy

Cora over Fotolezing:

Ik heb laatst een foto lezing van Ilse gehad nadat ik mijn hond had laten inslapen. Ik was bang dat ik een verkeerde keus had gemaakt. Na de lezing van Ilse viel alles duidelijker op zijn plaats. Ik kreeg meer rust omdat ik de juiste beslissing had genomen en onze Joep het mij niet kwalijk nam. Eigenlijk kon ik het een plekje geven en hoefde ik niet meer te piekeren. Dank je wel Ilse voor jouw bijzondere gave als ik het zo mag noemen. Groetjes Cora

Gertie over Bach Bloesem:

Bedankt voor jouw adviezen en bach bloesem druppels voor Rob. We gaan nu goed het verschil merken hij heeft nu minder faalangst en gaat zelfverzekerder naar school. Zo heerlijk om te zien. Ik bestel binnenkort weer een nieuw flesje want deze is bijna op. Dank je voor alles, groetjes Gertie

 


Comments are closed.