Over mij

Over mij

 

Welkom op mijn website!

Ik ben Ilse van Oorschot, getrouwd en trotse moeder van 3 prachtige en bijzondere kinderen.

Als kind was ik al met spiritualiteit bezig en ik was toen in de veronderstelling dat iedereen dat kon. Later kwam ik erachter dat het niet zo was en ik wist ook niet zo goed hoe ik er mee om moest gaan. Nu vindt niemand het meer raar als je zegt dat je hoogsensitief bent en ook steeds meer mensen staan open voor het spirituele.

Inmiddels realiseer ik me dat alles een reden heeft en toeval bestaat niet. Dat werd duidelijk toen ik moeder werd. Het is niet voor niets dat mijn geadopteerde kinderen op mijn pad kwamen. Ik merkte dat mijn kinderen ook hoogsensitief waren net als mijzelf.

Toen ik merkte dat mijn zoon ook anders was, ging ik op zoek naar de juiste hulp voor hem. Dit bleek niet eenvoudig. Door deze zoektocht (her)ontdekte ik hoe ik vroeger was. Er ging een wereld voor mij open. Ik besloot dan ook om hier actief iets mee te gaan doen. 

Na verschillende cursussen en opleidingen gevolgd te hebben zoals, Energetisch kindercoach, fotolezen, Nieuwe tijdskindercoach, Mediumschap en Trance Healing. Besloot ik dat mijn talent/gave niet alleen voor mijn eigen gezin te gebruiken. Ik wil graag ook iets kunnen betekenen voor andere mensen. Daarom ben ik met Fluisterende Gedachten gestart met het doel om meer mensen en dieren te mogen helpen.

Wie ben ik nog meer?

Ik hou ook van zingen en in musicals spelen. Heerlijk om lekker te zingen en me in een bepaalde rol te verplaatsen. Ik heb al in verschillende musicals mogen spelen maar zeker ook zingen in ons koor dat vaker een optreden verzorgd.

Daarnaast ben ik ook eigenaresse van hondentrimsalon Fairytail. Mijn liefde voor dieren helpt hier zeker bij! Bij een trimbeurt komen natuurlijk mijn gaves erbij kijken en leg je contact met het dier dat bij je is. Niet alleen om hen op het gemak te laten voelen maar om te beter te kunnen trimmen en kijken hoe het met het dier gaat. Dit maakt het dat het iedere keer weer een bijzondere trimbeurt is! Zo is het voor mij ook erg mooi om niet alleen een afstemming te mogen doen, maar ook een healing, reiki of bach bloesem voor het dier zodat het beter in zijn vel komt te zitten en samen met het baasje kan genieten van elkaar.

Verder ben ik een liefhebber van gezelligheid met vrienden, maar ook zeker met mijn gezin!

 


Comments are closed.